2016-07-11 02:33:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szerencsés napra számíthat

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A magánéletében adódhatnak problémák, és ezeket a családi konfliktusokat nem könnyű elsimítani. Haragjában ráadásul még fel is szítja a tüzet. Egy kis önuralommal jobban járna! Számoljon tízig, mielőtt reagálna…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eseménytelenül zajlik a nap a munkahelyén, minden ügye rendben halad. Ám este egy olyan találkozásban lehet része, ami megdobogtatja a szívét. Ebből a flörtből még bármi lehet…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma több nehézséggel is számolnia kell, ráadásul hajlamos arra, hogy az örökös morfondírozással, önmarcangolással fel is nagyítsa a bajt. Ne aggodalmaskodjon feleslegesen, úgysem tud mindent kontrollálni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Olyan dolgot vehet ma észre, ami máskor valószínűleg elkerülte volna a figyelmét. Gondolja át, miképpen válhat ez hasznára. A mai nap más értékes felismeréseket is hozhat önnek. Ha eléggé céltudatod, akkor ma nagyot léphet előre a karrierjében!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Talán észre sem veszi, de valakit mélyen megbánthat most a felelőtlen szavaival. Lassítson le egy kicsit! A túlzott kapkodás hibákhoz vezethet. Az este már nyugalomban és jó hangulatban telik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne erőltessen semmit, hagyja, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. A párkapcsolatában sem célravezető az ultimátum – inkább megértésre és kompromisszumokra lenne szükség. Este már eredményesen zárhatja a napot, és joggal lehet büszke magára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bármennyire untatja a dolog, ma az adminisztrációs, hivatalos feladatokat kellene intéznie. A pénzügyeit is rendbe kellene tennie. Ha nem látja át, hol úszik el a pénzzel, kérjen szakértőtől tanácsot!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szerencsés napra számíthat, az ötletei végrehajtásához ügyes segítőket is talál. Bármi, amibe ma belefog, az hosszú távon is sikeres lesz! Ehhez persze az is szükséges, hogy kellő határozottsággal és céltudatossággal képviselje a dolgot. Ha szüksége van rá, akkor vállalja fel a konfliktust a munkatársaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, főleg a munkahelyén kell számítania bosszantó akadályokra. Délután olyan információk birtokába juthat, amelyek alaposan felborítják a korábbi elképzeléseit. Újra kell gondolnia a terveit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jöhet valaki, aki fenekestül felforgatja az érzelmi életét. Éppen ezért, ha ön már párkapcsolatban él, akkor bánjon most óvatosan az új ismeretségekkel. A csillagok szenvedélyes szerelmi viszonyt jeleznek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hiába minden igyekezete, ma nehezen boldogul a feladataival. Foglalkozzon csak a rutinmunkákkal, annyit végezzen, amennyit nagyon muszáj, és ha teheti, menjen haza korábban a munkahelyéről! Este váratlan vendége érkezhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok bolygó van a Rák jegyében, és teljesítik minden kívánságát. Gondolja végig, mire vágyik igazán, mert most bevonzhatja az életébe a vágyott dolgokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: